top of page
Printing Machine

Υπηρεσίες εκτύπωσης

UV PRINTING
Εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής χρωμάτων. Με δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε μια πληθώρα υλικών όπως: ξύλο, ακρυλικό, αλουμίνιο, γυαλί, δέρμα, ύφασμα κ.α. και μέγιστο πάχος υλικού τα 7cm. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η χρήση λευκού μελανιού η οποία μας επιτρέπει να τυπώνουμε σε οποιαδήποτε σκούρα επιφάνεια, καθώς επίσης και η χρήση βερνικιού mat ή gloss που δίνουν στις εκτυπώσεις μας μια ιδιαίτερη ανάγλυφη υφή

LARGE FORMAT
Μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις. Εκτύπωση ψηφιακών αρχείων σε μια πληθώρα εμπορικών υλικών. Η εκτύπωση "Large Format" καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των πιο απαιτητικών επαγγελματιών που ασχολούνται με τη διακόσμηση δημόσιων, εμπορικών και ιδιωτικών χώρων.

Υλικά εκτύπωσης

Phototex

Εξαιρετικά ανθεκτικό υφασμάτινο αυτοκόλλητο εσωτερικού χώρου και πορεί να κολληθεί εύκολα σε οποιαδήποτε λεία μη πορώδη επιφάνεια. Το καταπληκτικό σε αυτό το υλικό είναι η κόλλα του, η οποία έχει την ιδιότητα να κολλά και να ξεκολλά πολλές φορές χωρίς να χάνει την ιδιότητα της. Εκτύπωση με υδατοδιαλυτά μελάνια pigment, κατάλληλο για εφαρμογή σε παιδικά δωμάτια, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.α

Φωτιζόμενο Film

Κορυφαίας ποιότητας φιλμ με ματ επιφάνεια για οπίσθιο φωτισμό. Χρησιμοποιείται ευρέως για διαφημιστική προβολή σε καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, γήπεδα, bar κ.α

Μουσαμάς

Εκτύπωση σε πολύ καλής ποιότητας banner κατάλληλο για διαφημιστική προβολή εταιριών, προϊόντων, κτηρίων, καταστημάτων κ.α.εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Artist Canvas

Οικονομικός ματ καμβάς απο 70% βαμβάκι. Πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης.
Κατάλληλος για φωτογραφία, αγιογραφίες κ.α

Tizian Canvas

Ανθεκτικός οικονομικός καμβάς με νέα μέθοδο επίστρωσης που τον κάνει εύκαμπτο και δεν παρατηρείτε το φαινόμενο τσακίσματος κατα την διαδικασία του τελαρώματος, όπως συμβαίνει με άλλους καμβάδες.

Vinyl (αυτοκόλλητο)

Εξαιρετικής ποιότητας αυτοκόλλητο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Κατάλληλο για διακοσμήσεις βιτρινών, τοίχων, επιγραφών και πολλών άλλων εφαρμογών.

Synthetic Paper

Πολύ καλής ποιότητας εξαιρετικά οικονομικό ματ χαρτί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προωθητικές κινήσεις σε display stands και πολλές ακόμα εφαρμογές.

 

MINI LAB

FujiFilm Frontier 390

Ψηφιακό minilab με μεγάλη ταχύτητα εκτύπωσης, άριστη ευκρίνεια και ακριβείς χρωματικές διαβαθμίσεις. Εκτυπώσεις σε όλους τους τύπους χαρτιών. Laser εκτυπωτής. Τα χημικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Χαρτιά: lustre, glossy, silk, metallic

Fujifilm Frontier LP 7700

Ψηφιακό μηχάνημα επεξεργασίας εικόνας υψηλής ταχύτητας με μεγάλη παραγωγικότητα και υψηλού επιπέδου απόδοση στις φωτογραφικές εκτυπώσεις. Ψηφιακή έκθεση με solid state lasers υψηλής ευφυίας, στα 300dpi. Απαλή διαβάθμιση χρωμάτων που επιτρέπει μικρορυθμίσεις ακριβείας για αποτελέσματα εντυπωσιακά. Οι εκτυπώσεις γίνονται σε χαρτιά lustre, glossy, silk, metallic, Τα χημικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Χαρτιά: lustre, glossy, silk, metallic

FINE ART

Με τους τελευταίας γενιάς pigment εκτυπωτές 12 χρωμάτων και ανάλυση 2400dpi (μέγιστο πλάτος εκτύπωσης 152εκ.), την διαχείριση χρώματος (Color Management) σε όλα τα στάδια και τα καλύτερα υλικά στην παγκόσμια αγορά, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμα που θα πάρετε είναι αυτό ακριβώς που ζητήσατε.
Hahnemuhle Photo Rag

Αρχειακό ματ χαρτί από 100% βαμβάκι με απαλή επιφάνεια. Νούμερο ένα επιλογή για μουσειακές εκτυπώσεις. Με υψηλή χρωματική ακρίβεια και έμφαση στις λεπτομέρειες. Το Photo Rag είναι το αγαπημένο χαρτί των φωτογράφων και των καλλιτεχνών παγκοσμίως. Ιδανικό σχεδόν για κάθε είδους αναπαραγωγή, φωτογραφίας ή Fine Art Giclee καθώς επίσης και για χειροποίητα άλμπουμ.

Hahnemuhle William Turner

Αρχειακό ματ χαρτί με ιδιαίτερη υφή απο 100% βαμβάκι.
Κατάλληλο για Fine Art Giclee εκτυπώσεις και αναπαραγωγές έργων τέχνης.
Το William Turner δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση στο έργο σας για μια ζωή. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μια έμμονη σχέση με αυτό το μουσειακής ποιότητας καλλιτεχνικό χαρτί, για την πιστή αναπαραγωγή των έργων τους.

Hahnemuhle Photo Rag Satin 310 gsm

Αρχειακό σάτιν χαρτί από 100% βαμβάκι με απαλή επιφάνεια. Εμφανίζει μια ελαφριά γυαλάδα στα σημεία που πέφτει μελάνι, ενω παραμένει ματ στα υπόλοιπα. Νούμερο ένα επιλογή για μουσειακές εκτυπώσεις. Ιδανικό σχεδόν για κάθε είδους αναπαραγωγή, φωτογραφίας ή Fine Art Giclee καθώς επίσης και για χειροποίητα άλμπουμ.

Hahnemuhle Fine Art Baryta 325gsm

Αρχειακό εξαιρετικά γυαλιστερό χαρτί απο 100% α-κυτταρίνη. Το Baryta πληροί τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου. Με κορυφαία χρωματική ακρίβεια, πυκνότητα και ευκρίνεια εικόνας, αυτό το χαρτί σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με άλτα του βαρίου στη βάση δίνει την αίσθηση του παροδοσιακού φωτογραφικού χαρτιού, που χρησιμοποιούσαμε κάποτε στο σκοτεινό θάλαμο. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων για τις έγχρωμες εκτυπώσεις σας, καθώς και εξαιρετικά υψηλή διαβάθμιση των γκρι τόνων (D-max) στις ασπρόμαυρες.

Danguerre Canvas

Υπέροχος αρχειακός ματ καμβάς με λεία επιφάνεια απο 100% βαμβάκι. Πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο. Κορυφαία επιλογή για αναπαραγωγές έργων τέχνης με υψηλή χρωματική ακρίβεια, βάθος χρώματος και ευκρίνεια τονίζοντας τις λεπτομέρειες ιδίως στις περιοχές που έχουν σκιά. Ιδανική επιλογή για εκτυπώσεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

Ultra Gloss Canvas

Polycotton αρχειακός αδιάβροχος καμβάς με εξαιρετικό επίπεδο γυαλάδας και πολύ καλό D-max για τις σκοτεινές περιοχές. Πολύ ανθεκτικός στις γρατζουνιές και τις δαχτυλιές. Μπορείτε να το καθαρίσετε έυκολα με ένα ελαφρώς νοτισμένο πανί. Πολύ καλή επιλογή για φωτογραφία, αναπαραγωγές έργων τέχνης κ.α

DURST THETA 50

C-type Durst

Φωτογραφική εκτύπωση σε Durst Theta με μέγιστη ανάλυση 1200dpi. Εκτύπωση σε φωτοευαίσθητα χαρτιά με τρία λέιζερ (R,G,B).Κορυφαίας ποιότητας εκτύπωση με μεγάλη ευκρίνεια και πυκνότητα, μέγιστο πλάτος 50cm. Η διαδικασία στην ψηφιακή εκύπωση δεν διαφέρει με την αναλογική, και εδώ έχουμε το φωτοευαίσθητο υλικό (χαρτί,φιλμ,διαφάνεια) το οποίο εκφωτίζεται απο τρία λειζερ (RGB) και εν συνεχεία εμφανίζεται σε χημικά.
Σε όλες τις επαγγελματικές φωτογραφίες και τις μεγεθύνσεις, γίνεται χρωματική επεξεργασία σε σταθμούς SIGMA της DURST με ICC profiles και πλήρη διαχείριση χρώματος.

Χαρτιά: mate, glossy, silk, metallic

bottom of page